KERAMIK AF ANNE-METTE GRANNER

Keramik til dig

Keramik
Funktionelle hverdagsting, der er lavet smukt, bringer poesien og skønheden ind i dit liv.
Glæd dig hver dag over de små ting. Ting der holder. Duften af kaffen om morgenen. Din yndlingskop i dine hænder. Den glatte glasur med aftryk af hænder fra en person, der gjorde sig umage og skabte lige netop din unikke kop. Med et udtryk, der vil glæde dig hver dag.
Dit unikke krus, når du holder en pause. En kop, der altid står og har sit eget stille liv, som du har valgt aktivt, fordi du ønskede noget særligt, noget håndlavet og noget, som du ikke finder andre steder. Med en blid farve, der passer ind i dit interiør og som minder dig om hav og sommer. Eller en diset forårsmorgen.

Om Anne-Mette Granner

Jeg har altid elsket at skabe fine ting og omgive mig med dem.

Da jeg var barn, kiggede jeg påde smukke lertøjsting, også hjemmelavede, hvor man næsten kunne se anstrengelserne på dem – et barn eller en voksen, der havde gjort sig yderst umage. De dejlige farver og lerets form gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder mest i stentøj, der bliver brændt ved en høj temperatur. Stentøj er funktionsvenligt, det kan sagtens tåle opvasker, og er 100% vandtæt. Stentøj udmærker sig ved at være holdbart, også når du har små børn i huset.

Inspiration kan findes mange steder. Fugle og natur, afrikanske mønstre, stilistiske tegninger og menneskekroppen med dens kurver og spændinger.

Jeg håber du bliver glad for din keramik.

Venlig hilsen Anne-Mette Granner